Mobil 0774.003.782
Editam Viata Pixel cu Pixel
webdesign 3dartist

Webdesign

Dezvoltare site-uri web


Prin servicii web design intelegem creare site, realizare design site. Serviciile de creare site reprezinta solutia perfecta pentru firma dumneavoastra. Prin creare site noi intelegem realizarea la un nivel foarte ridicat a designului site-ului dumneavoastra astfel incat prinacestuia sa atrageti publicul tinta. Toate companiile de succes apeleaza la serviciile de creare site pentru a promova produsele sau serviciile pe care le ofera.

Optimizare web (SEO)


Optimizarea Web reprezinta o tehnica a Marketingului pentru ca este necesara intelegerea algoritmului folosit de motoarele de cautare si ceea ce ar cauta publicul dumneavoastra tinta astfel incat site-ul sa fie afisat pe o pozitie cat mai inalta. Termenul de SEO se refera la optimizarea site-ului pentru motoarele de cautare.

Practic, pentru a atrage cat mai multi vizitatori pe site-ul dumneavoastra, acesta trebuie sa fie optimizat pentru motoarele de cautare astfel incat un utilizator care cauta produsele sau serviciile pe care dumneavoastra le oferiti sa ajunga pe site-ul dumneavoastra.

E-mail marketing


Una dintre cele mai bune modalitati de a promova serviciile sau produsele dumneavoastra este o campanie de E-mail marketing. Firma noastra ofera servicii de concepere a e-mail-ului si de trimitere catre o baza de date de adrese de e-mail.

Administrare site


Prin administrarea site-ului se intelege: verificarea functionalitatilor site-ului, administrarea continutului, modificarea site-ului, introducerea in site de noi oferte sau produse, configurarea conturilor de e-mail, monitorizarea pagerank-ului, editarea si trimiterea unui newsletter periodic, statistici despre vizitatori si randamentul cuvintelor cheie.